top of page
Siobhan Welling SIO Meditatie banner.png

Connect with your soul Ceremonies

IMG_9687.JPG

Cacao Ceremonie 

Een cacao ceremonie is een emotionele en zintuiglijke ervaring. Het nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Het ontgift je lichaam en je ziel en geeft je immuunsysteem een enorme boost. Een cacao ceremonie is een positieve, helende ceremonie die je verbindt met je intuïtie en je hart opent.

Full Moon Ceremonie

Laat je meenemen tijdens een helende transformerende Volle maan Innerlijke Reis ceremonie. Muziek, beweging, verbinding, magie, de transformerende kracht van vuur, verwondering, voelen… maar dan ook echt VOELEN puur vanuit je hart. Iedere MAAN(d) komen wij samen met de prachtige energie van de Full Moon. Samen ZIJN in liefdevolle verbinding.

IMG_2623.JPEG
IMG_6540.HEIC

Workshops for your body and soul

Tijdens deze creatieve beleving ga je her ontdekken welke ongekende mogelijkheden er allemaal al die tijd in jou opgeslagen hebben gelegen. Je brengt als het ware je (on)bewuste verlangen naar buiten, en maakt ze visueel zichtbaar voor jezelf en voor het Universum, Zodat de wet van aantrekkingskracht in werking kan gaan treden. En jij het leven van je dromen kan manifesteren. Je zult versteld staan van je eigen creatiekracht.

Neem Contact op met Siobhan Welling

bottom of page