top of page

Maandelijkse Full Moon ceremonies

Volle maan meditatie een unieke ervaring! Iedere MAAN(d) een nieuw thema en/of persoonlijke boodschap en opdracht.

 

Laat je meenemen tijdens een helende transformerende Volle maan Innerlijke Reis ceremonie. Muziek, beweging, verbinding, magie, de transformerende kracht van vuur, verwondering, voelen… maar dan ook echt VOELEN puur vanuit je hart.

Iedere MAAN(d) komen wij samen met de prachtige energie van de Full Moon.

"Samen ZIJN in liefdevolle verbinding"

 

Iedere Volle maan ceremonie of love and light samenZIJN met een ander thema en persoonlijke boodschap en opdracht. Door deze bijzondere maandelijkse persoonlijke opdrachten word dit een transformerende reis, die echt impact heeft op je dagelijks bestaan!

Voel de eenheid en de verbinding in een Innerlijke Full Moon ceremonie intuïtief begeleid door SIO from her pure heart and energy.

 

Door mijn unieke intuïtieve talenten maak ik er iedere maand een unieke beleving van. Een magische reis zowel in haar bijzondere praktijkruimte als in de natuur! Houd voor de actuele datums de FB pagina in de gaten. Meld je tijdig aan er zijn maar beperkte plekken beschikbaar.

IMG_4581.HEIC

Transformerend | Magisch | Impact | Persoonlijk

Recensies 

Miranda Ten Pas Grootenboer  raadt S.I.O Siobhan Inspires Others aan. 

Iedere meditatie is weer bijzonder. Vanavond de eerste volle maan meditatie ervaren en wat was het magisch. Ondanks de regen en de storm,wat ook weer iets speciaals had,een mooie verbinding . Vooral de opdracht i.c.m. het loslaten heeft goed gedaan. Siobhan is heel kundig en of je nu ervaren bent of niet zij begeleidt je heel goed en met liefde.

Neem Contact op met Siobhan Welling

bottom of page