top of page

Workshops for your body and soul

Uit het hoofd terug naar het hart.

 

Laat je meenemen in een creatieve flow kom in contact met de fluisteringen van jouw hart. 

Tijdens deze creatieve beleving ga je her ontdekken welke ongekende mogelijkheden er allemaal al die tijd in jou opgeslagen hebben gelegen. Je brengt als het ware je (on)bewuste verlangen naar buiten, en maakt ze visueel zichtbaar voor jezelf en voor het Universum. Zodat de wet van aantrekkingskracht in werking kan gaan treden. En jij het leven van je dromen kan manifesteren. Je zult versteld staan van je eigen creatiekracht. Zolang je creëert met een zuiver hart en je ware ziels intenties zal geluk dankbaarheid liefde energie en overvloed jouw leven binnenstromen.  Wat als jij je leven kan creëren vanuit het liefdevolle bewustZIJN dat jij bent.

 

Wat als jij eindelijk mag zien en erkennen dat jij grenzeloos bent? Wat al jij vanaf NU gaat leven en creëren vannuit je hart? Wat als jij weet dat jij diegene bent op wie je al die tijd gewacht hebt? En jij je mag realiseren dat de erkenning en het ware geluk al die tijd in jou verscholen lag? En het nu tijd is deze liefdevolle kracht en energie te omarmen en te laten stromen in jouw leven?

Tijdens deze helende creatieve reis neem ik je mee naar een plek diep in jezelf waar je mind niet de overhand heeft. Een plek waar jij het licht in jezelf mag zien voelen en erkennen. Een plek waar jij eindelijk die fluistering van je hart hoort je ermee verbindt en die creatie naar buiten toe brengt door middel van het fysiek creëren van het leven wat jij verdient en diep van binnen wenst. Door middel van je eigen gemaakte creatie wordt je iedere dag herinnerd aan je ware dromen en verlangens. Zo richt je je iedere dag op hetgeen je werkelijk wilt in je leven.

Imagine it, then create it!

Ik begeleid jou vannuit passie energie en liefde op een geheel intuïtieve en doeltreffende manier. Door diverse technieken en jarenlange ervaring weet ik als geen ander jou bewust te laten worden van jouw ware potentieel. Tijdens deze unieke workshops zal ik gebruik maken van diverse mindful en creatieve technieken om zo jou terug in je kern te brengen, terug naar de puurheid en essentie in jezelf. 

 

Wil je deze sessie privé/zakelijk boeken of op een ander tijdstip met je vrienden, geliefden of dierbare. Neem gerust contact op voor de diverse creatieve en inspirerende mogelijkheden.

IMG_9770.PNG

Creatief | Puur | Hartscreatie | Beleving

Recensies 

Karin Stribos  raadt S.I.O Siobhan Inspires Others aan. 

Gisteravond was het dan zover, voor mij voor het eerst deelname aan het Shine event. Nu terug kijkend, voelen en de foto's te zien, kan ik alleen maar zeggen dat het een bijzondere avond was. Vooral een avond van zijn, verbinding, loslaten, omarmen, lachen, huilen en samen. Dankjewel Shobian, dankjewel allen die er waren gisteravond. En, een heel mooi persoonlijk shirt als aandenken aan deze bijzondere avond!.

Neem Contact op met Siobhan Welling

bottom of page