top of page
Search

Steeds meer mannen stappen op de yogamat!

Updated: Oct 29, 2019


Hip Hip Hooray steeds meer mannen stappen op de yogamat!


Niet alleen vrouwen maar ook steeds meer mannen realiseren zich het nut van een goede balans tussen body & mind. Ze worden niet meer ‘overgehaald’ door huisarts of partner om hun kunsten op de yogamat te ervaren. 


Maar zijn vaak ook zelf op zoek naar een stuk verdieping in hun dagelijks bestaan. Een moment van bezinning, rust en aandacht voor het ‘hier’ en ’nu’. Even wegstappen uit de prestatie druk en dagelijkse stress wat een fulltime baan met zich meebrengt. Deze stressmakende factoren zorgen ervoor dat ook de mannelijke doelgroep steeds vaker de weg weet te vinden naar de yogamat.


Bij yoga gaat het niet om presteren maar om voelen. Grenzen worden op een hele ander manier verlegd.. wat voel ik als ik in een bepaalde houding sta.. wat gebeurd er in mijn lichaam in mijn hoofd.. ontstaat er ruimte?.. geef ik toe aan de weerstand of verleg ik mijn grenzen?.. Je zult merken dat je leert luisteren naar je lichaam, zodra je dat kunt heeft dat ook alleen maar voordelen niet alleen thuis maar ook op je werkplek.


Daarnaast is het volgen van yoga lessen ook sterk aan te bevelen voor de man die veel aan krachttraining doet. Met yoga creër je meer flexibiliteit en lenigheid… dat zal het thuisfront zeker ook alleen maar waarderen ;)


Ik zie je graag tijdens een van mijn wekelijkse yoga en meditatie lessen.

22 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page