top of page
WhatsApp Image 2022-12-31 at 16.47.20.jpeg

Hallo daar, mooi mens!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website, alleen al met die stap geeft het aan dat je op zoek bent naar een stuk heling, verdieping, inzicht, persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Met veel Liefde en plezier stel ik mijzelf aan jou voor...

Passie | Levenservaring | Positief | Liefde

Hi there I AM Siobhan Welling!

Een passievolle unieke en creatieve ondernemer die vanuit hart, bezieling en heel veel liefde en de nodige levenservaring anderen graag inspireert. Maar ook motiveert en uitdaagt om niet alleen de beste versie van jezelf te zijn, maar vanuit zelfLIEFDE, zelfVERTROUWEN, bewustZIJN en innerlijkeKRACHT het leven beLEEFT.

 

Vanuit een hart wat open, heel, krachtig en vrij is. Ik help JOU graag om jouw innerlijke power, zielsmissie en innerlijk vuur te ontdekken. Je kracht en geloof in jezelf terug te vinden, je leven te kleuren zoals JIJ dat wilt. De durf te geven om je hart te volgen, want deze klopt altijd. Ik help jou graag om zekerder te zijn en je inzichten te geven dat jij het zó waard bent om gelukkig te zijn en het vertrouwen en levensgeluk in jezelf te mogen omarmen. 

 

Innerlijke kracht en een wilsbesluit om een succes van mijn leven hier op aarde te maken zat al van jongs af aan in mij. Opgroeiend in niet de ideale omstandigheden binnen een 1 ouder gezin en een vader die afwezig was. Daarnaast op jonge leeftijd moeder worden, samen met mijn liefdevolle huidige partner, waren het niet de ideale stabiele omstandigheden om op jonge leeftijd in mijn kracht te blijven staan en te geloven dat ik alles kon bereiken wat ik wilde.... 

 

En toch deed ik juist precies dat! 

 

Ik ben altijd iemand geweest die in elke situatie een positieve intentie ziet. Er zijn geen problemen er zijn namelijk uitdagingen om het beste te maken van iedere situatie. Als jong meisje was ik al zeer wijs en gaf ik al wijze raad en tools aan anderen. Creativiteit en mezelf persoonlijk blijven ontwikkelen was al op jonge leeftijd mijn passie en veilige haven. Een plek waar ik kon creëren zonder oordeel, zonder beperkingen, zonder angst en verdriet. Helemaal opgaan in mijn eigen ontwerp mijn eigen missie en levensdans. In mijn eigen hartscreaties vond ik als klein meisje al de kleuren in mijn leven die ik miste.  Doordat ik veel hindernissen en obstakels vanaf jonge leeftijd heb weten te overwinnen, kan ik vanuit die levenservaringen anderen veel beter begrijpen, helpen en inspireren.

 

“Because I also have been there.” 

 

De inspiratie zijn om nooit op te geven en altijd te blijven geloven in jezelf en het leven aan te grijpen met 2 volle handen vanuit zelfliefde en vertrouwen in jezelf. Dat is mijn zielenmissie! Zodat JIJ ook vanuit kracht, (zelf)vertrouwen, liefde, moed en inzicht alles kan bereiken wat je hart je influistert. Met trots STA ik in mijn leven precies zoals ik mijzelf dat altijd voor ogen gehouden heb, moeder van 3 prachtige wijze kinderen, getrouwd met mijn rots in de branding, wonend in een prachtig huis waar we de zon in op en onder kunnen zien gaan, een goedlopende praktijk en al meer dan 15 jaar een passievolle zelfstandige ondernemer, die haar hart blijft volgen en JOU graag leert om hetzelfde te doen. 

 

“YOU are so Powerful you just have to remember”

 

Met mijn creatieve open en unieke kijk op het leven kleur ik graag met jou buiten de lijntjes. Er zit zoveel meer in jou dan je NU voor mogelijk houdt. Kleuren, buiten de lijnen en niet binnen de vertrouwde volgzame lijnen die het gemakkelijkst voor de hand liggen. Ik vind het echt te gek als mensen uit hun comfortzone durven te treden, de paden durven bewandelen waarvan ze voorheen het bestaan niet van wisten of gewoonweg niet durfden te bewandelen. Stilstaan bij het echte leven het leven wat NU is en niet morgen of volgende week.  

 

Ik ben graag daar voor JOU! 

 

Om vanuit liefde, passie en plezier jou te begeleiden op je verdere levenspad. Doordat ikzelf van diverse markten thuis ben is mijn aanbod en werkwijze uniek en zeer doeltreffend. Jaarlijks volg ik diverse trainingen, workshops en opleidingen. Het leven is een leerschool en wij zijn nooit uitgeleerd. Door mijn passie van leren is mijn aanbod en werkwijze dan ook zeer breed, uniek en divers. 

 

Waar maakt jouw hart een sprongetje van? Is het niet gaaf dit te onderzoeken? Zodat ook JIJ weer weet hoe het is om dromen en doelen te hebben en hierin je hart te volgen naar datgene wat jou als mens echt gelukkig maakt. En je vanuit daar met lichtheid en een sprankelend hart kunt ervaren hoe geweldig het is om VRIJ te zijn in jezelf. En je de stap neemt naar een leven wat in lijn is met jouw, missie, waarden dromen en doelen en zo weer met nieuw levensplezier je weg mag vervolgen. 

 

With love, light and inspiration,

  

Siobhan Welling 

Lees veder

Stuur mij een Lief bericht

Yes, via een bericht

Yes, via een e-mail

Yes, via Social Media

  • Facebook Siobhan
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page