top of page

Life changing (1:1) sessies op maat

(online/offline) Doorbreek je blokkades! Sta in je kracht!

Herken je dat je niet meer jezelf bent, futloos bent, onzeker bent over jezelf en je capaciteiten? Nergens meer zin in hebt of blij van wordt? Niet weet welke kant je op kunt, de weg kwijt bent naar je gevoel? Geen zin hebt om met de zoveelste therapeut/psycholoog te praten maar met weinig woorden en veel gevoel terug in je leven wilt komen te staan? 

 

Inmiddels is bekend dat trauma zich vastzet in het lichaam, het lichaam vergeet traumatische ervaringen niet ook al wilt je mind het je soms wel doen geloven.

 

Je betrapt je zelf dan wellicht dat als iemand aan je vraagt hoe het met je gaat jij zult zeggen goed! Maar je lichaam zegt wat anders en als je niet op de juiste manier deze trauma's/blokkades oplost zullen ze zich manifesteren als allerlei fysieke ongemakken en vage klachten. Hoe langer je hiermee blijft lopen en het oplossen van deze blokkades niet de aandacht krijgt die het nodig heeft, hoe groter de kans dat het trauma niet alleen fysiek haar sporen achterlaat, maar uiteindelijk ook emotioneel, mentaal en spiritueel.

 

Daarnaast zijn vermoeidheid, minderwaardigheidsgevoelens en angst enkele signalen die je lichaam uitzendt om gehoord te worden zodat je met liefde, ruimte en aandacht je (fysieke) blokkades/ trauma(s) gaat verwerken en oplossen. 

 

Naast internationaal NLP practitioner, reiki master, dans, muziek en energetisch therapeut heb ik door unieke creatieve en vernieuwende methodes te combineren al tientallen mensen terug in hun kracht en levensgeluk gebracht.

 

Waar mensen regulier niet verder werden geholpen en in sommige gevallen aan de medicatie werden gezet.  Wist ik door mijn kennis, eigenheid, passie, creativiteit en enthousiasme deze mensen weer het plezier terug te geven in hun leven. Hen terug in hun kracht te zetten en zo ook weer terug in hun leven en in sommige gevallen terug op de werkvloer te krijgen.

 

Prachtig om te zien hoe mensen angsten overwinnen en weer in hun kracht komen te staan en dat vol plezier en levensgeluk! Mensen met diverse angsten o.a. rijangst, faalangst, een laag zelfbeeld, diverse trauma's, mensen met allerlei verschillende klachten en belemmerende overtuigingen waardoor ze minder levensgeluk, plezier, voldoening en liefde ervaarde. Zo bijzonder om deze prachtige mensen met succes terug in hun kracht en terug naar de liefde voor het leven en zichzelf te begeleiden. En vanuit hier het leven met plezier, passie en energie weer volledig leren te omarmen!

  

Door diverse unieke methodieken te gebruiken, waaronder ook muziek en bewegen. ZIJN in de natuur, uit het hoofd terug naar het hart. Zegt zoveel meer dan woorden kunnen zeggen en dat in combinatie met ook de natuurlijke elementen en ook het bewustZIJN in de natuur zijn zo ontzettend helend voor ons mensen.

 

Je lichaam spreekt taal het is ons prachtige bijzonder instrument. Alleen al jouw lichaam vertelt zoveel meer dan je mind kan bevatten 

 

Daarnaast wilt je mind je vaak anders doen geloven hoe jij je echt voelt, en wilt deze je graag afleiden om echt naar je blokkades te gaan, want auw als ik dat aanraak kan het weleens pijn gaan doen. Dus ga maar liever niet na deze stukken en knik maar braaf JA het gaat goed met mij. 

 

Maar vertel eens hoe gaat het nu echt met JOU? 

 

Mijn zielsmissie is om JOU terug het levensgeluk te laten vinden, terug in je kracht, vrij van belemmerende overtuigingen en gedachten... VRIJ om te zijn wie je bedoeld bent om te zijn!

 

"Just like the LOTUS we too have the ability to rise from the mud. Bloom out of the darkness and radiate into the world."

IMG_5471.HEIC

Bewustzijn | Uniek | Energetisch | Manifesteren

Recensies 

Hans Notermans  raadt S.I.O Siobhan Inspires Others aan.

Onze jongste dochter kwam eind 2020 in een hele grote depressie terecht, als gevolg van een relatiecrisis, corona en werkdruk. Via allerlei trajecten en instanties werd ze van het kastje naar de muur gestuurd. Weinig hielp en het ging allemaal erg moeizaam. Van een arts hoorden we ook dat buitenactiviteit heel erg goed is voor je mind. Zodoende kwamen we bij Siobhan terecht. (Ik ken haar nog van vroegere tv-opnames en via FB kwam ik in contact met haar bedrijf en kwaliteiten.)

Onze dochter heeft bij haar diverse outdooractiviteiten en mindsetsessies gedaan. Dit heeft haar weer helemaal goed op de rails gezet. Ze zit weer goed in haar vel en we herkennen onze dochter weer zoals ze altijd was. Ook in haar relatie en op d’r werk gaat het weer heel goed.

Onze dank gaat uit naar Siobhan die haar geweldig geholpen heeft. We bevelen haar echt aan.

Neem Contact op met Siobhan Welling

bottom of page