top of page

Cursussen Reiki en Bewustwording

Alles is energie! Ik geloof erin dat alles ENERGIE is. Reiki brings back the light that was always inside us. Wij als prachtige stralende lichtpuntjes die mogen stralen en verbinden met deze universele energie de natuurlijke bron die in alles aanwezig is.

De natuur en haar elementen, de dieren, wij die mogen ZIJN in verbinding met de energie van onvoorwaardelijke liefde. Misschien ben je de verbinding met jouw eigen bron verloren en val je in oude patronen, heb je lichamelijke en/of mentale klachten, je loopt vast in je leven, je bestaan, je voelt je onzeker en nooit goed genoeg of misschien ben je gewoon lekker toe aan een stuk diepe ontspanning en liefdevolle verbinding met jezelf.

 

Reiki versterkt het zelfhelend vermogen en zorgt voor meer bewustwording, rust heling en ruimte in jouw totale staat van welZIJN. Ik maak er altijd een bijzondere beleving van, ook worden er intuïtief edelstenen, geuren en klanken gebruikt. Welk moois mag er in jou worden ontwaakt?

 

Reiki is een Japanse geneeswijze die al eeuwen oud is. Bij Reiki maken we gebruik van de universele levensenergie die overal om ons heen is. Ikzelf heb met deze mooie geneeswijze leren behandelen om zo met deze energie te werken en te sturen. Er zijn twee verschillende manieren om behandeld te worden, bij mij in de praktijk of op afstand in jouw eigen space waar ook ter wereld. Reiki brengt de energiebanen in evenwicht, versterkt het immuunsysteem, bevordert zelfontwikkeling en versnelt het zelfhelend vermogen van het lichaam.

 

Reiki behandelingen en opleidingen 1,2, 3A en 3B.

Bij mij zijn de Reiki cursussen anders dan bij anderen. Uniek, en met waardevolle extra tips en tools voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Reiki staat voor het ontvangen, benutten en doorgeven van universele levensenergie. Met deze energie wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd. Hoe bijzonder is dat om daarmee zelf te mogen leren werken voor jezelf en voor je geliefden?

Wist je dat Reiki een holistische natuurgeneeswijze is? Dat betekent dat de energie op alle holistische niveaus doorwerkt, namelijk:

  • Fysiek (lichaam)

  • Emotioneel (emoties)

  • Mentaal (gedachten en overtuigingen)

  • Energetisch (energie huishouding)

  • Spiritueel niveau (jouw ziel, jouw kern).

 

Ontdek zelf wat Reiki is en hoe je dit kan inzetten:

  • Leer hoe je zelf kan werken met energie en jouw lichamelijke klachten kan verlichten.:

  • Leer hoe jij zelf mag werken met deze bijzondere universele levensenergie.

  • Leer hoe je jou eigen prachtige zelfhelend vermogen kunt activeren.

  • Leer hoe je kunt vertrouwen op jouw eigen innerlijke stem, jouw intuïtie.

  • Leer hoe je niet alleen jezelf kunt helpen maar ook anderen, sharing love light and happiness.

 

Neem gerust contact op om te starten met deze bijzondere innerlijke reis.  

 

Voor start cursussen en de mogelijkheden om met klein groepje, duo of privé een cusrus Reiki & Bewustwording te volgen neem gerust contact op voor de diverse mogelijkheden. 

 

Siobhan Welling is aangesloten bij Home - Reiki Cirkel 

IMG_1204.HEIC

Zelfhelend | Bewustwording | Onvoorwaardelijke Liefde | Persoonlijke Groei

Neem Contact op met Siobhan Welling

bottom of page