Choreografie individueel & groepsverband
Shioban met wittetanden.jpg

Is dansen ook jouw leven en wil je meer uit jezelf en uit je dans halen? Ik help jou individueel en/of jouw dansgroep naar een hoger niveau.

Samen kijken we naar het doel en ambitie om dat niveau te halen. Maar ook naar wat er verbeterd kan worden om optimaal te presteren. 

Individueel
Wat wil jij in jouw dans uitdragen? Wat is het verhaal wat jij je publiek wil meegeven? Samen ontwerpen we met de antwoorden op deze vragen een dans dat perfect bij jou past. 

Groepsverband

Ik help jouw dansgroep naar de top waar jullie je focus hebben liggen. Samen scherpen we jullie moves aan en zorgen we ervoor dat er synergie is in het verhaal wat jullie over willen brengen. 

Train de trainer

Heb je als instructeur een nieuwe boost nodig? Ben je vastgelopen en heb je last van een dans block? Ik help je door mijn refresh cursus het maximale fun weer uit jezelf te halen, zodat je lessen weer optimaal gaan lopen en je deelnemers uitgedaagd worden compleet te genieten van de les en/of workout. 

Choreografie

Indivudeel

Ik help jou je moves te perfectioneren. Belangrijk hierin zijn mijn individuele adviezen voor het hele lichaam. Adviezen zodat jij je houding kan verbeteren ten gunste van je expressie. 

Choreografie

Groepsverband

In mijn rol als choreograaf staat de groepsdynamiek, enthousiasme en motivatie centraal. Met mijn unieke choreografieën krijgt iedereen de kans zich te ontwikkelen.

Ik help jullie ambitie waar te maken.

Choreografie

Train de trainer

Ben je op een punt aangekomen dat je vast zit en niet op een nieuwe routine kan komen voor je workout of les? Ik help je met mijn creatieve entousiasme je blokkade te doorbreken.