top of page

Trainen in the great outdoors! Individueel en in groepsverband!

Wat een vrijheid bewegen zonder muren om je heen! ZIJN in de pracht van de natuur. Met de wind in je haar en de zon in je hart! 

 

Wat een beleving om samen te ZIJN in verbinding met de natuur en haar natuurlijke elementen heerlijk bewust de dag te starten. En dat met veel positieve energie, fun en persoonlijke aandacht! Wat een energieke power BOOST voor je body mind and soul daar kan geen enkele binnenruimte tegenop!

 

Ervaar zelf de vele voordelen van deze unieke manier van werken aan een gezonde, energieke, stralende en fitte levensstijl. Daarnaast is sporten buiten enorm ontspannend voor je hele lichaam en ziel. Bewegen in de natuur maakt je mind kalm en je hart open.

 

Daarnaast verminderen natuurlijke geluiden stress en kun je beter spanningen los laten door het contact met moeder aarde. Je ontvangt positieve energie door de aarde de zon en de frisse lucht. Je hartslag daalt door de buitenlucht en je zintuigen worden optimaal geprikkeld.

 

Je lichaam maakt vitamine D aan en boost je immuunsysteem door de verschillende weersomstandigheden. Deze unieke ervaring is een ware beleving voor je body mind and soul.

 

Omring jezelf met fijne mensen, prachtige kleuren, humor, fun en energie! Ik ontmoet JOU graag tijdens een van deze bijzonder great outdoor sessies.

IMG_2720.HEIC

Bijzonder | Contact | Moeder Aarde | Beleving

Recensies 

Bibi Jans  raadt S.I.O Siobhan Inspires Others aan. 

Sio is een inspirerende en energieke powervrouw, een zonnestraal die je outdoors meeneemt voor een top workout, heerlijk samen met anderen sporten, mediteren en vooral ook lachen!! She's good for your body & soul! Namaste

Neem Contact op met Siobhan Welling

bottom of page