Retreats.jpg

Heb jij of een groep vrienden een time-out nodig van drukke en volle agenda's? Ben jij jezelf misschien voorbij gerend en heb je de behoefte om in de ritme van je eigen leven te gaan wandelen of dansen? Ben je moe of wil jij na een moeilijke periode je innerlijke kracht weer terugvinden?

 

Reset yourself

Een retreat geeft jou de gelegenheid om even te resetten, de batterij op te laden en wellicht belangrijke onderwerpen in je leven in een ander perspectief te zien. Een week of weekend lang waar jij centraal staat draagt daar zeker aan bij. 

 

Dans, Sport, Yoga & Meditatie

Samen kijken we naar wat jij (en/of je groep) nodig hebt om meer inspiratie, meer mindful en met meer energie in het leven te staan. Ik ben gespecialiseerd in dans, sport en yoga. Je kan mij niet alleen voor één van deze specialismen inhuren, ook kan ik een mooie mix aanbieden. Door oprechte aandacht en betrokkenheid voel ik feilloos aan wat jij nodig hebt.

Binnen of buitenland

Nederland heeft mooie rustige plekjes te bieden waar je de ontspanning vindt die je nodig hebt. Maar ook in het buitenland zijn er plaatsen waar je een geweldige reis kunt maken naar een herboren jij. 

Retreats individueel & groepsverband.png

IN THE END WE ONLY REGRET THE CHANCES WE DIDN'T TAKE

I am centering myself & listening for guidance from within

 

Mijn aanbod:

Dans Retreat 

Workshop

Dansen ontspant, geeft meer energie en maakt een diepere verbinding met je creativiteit. Tijdens jouw retreat laat ik voelen wat dans voor jou betekent.

Meditatie Retreat 

Workshop

Mediteren heeft een positief effect op je leven. Voor meer concentratie, het weg laten vloeien van stress in combinatie in een andere en inspirerende omgeving zijn geeft het jou ook innerlijke rust.

Yoga Retreat 

Workshop

Yoga heeft zoveel fijne side-effects; naast dat het je lichaam sterker en flexibeler maakt, zorgt yoga voor meer balans, minder stress, meer energie en goede focus. Tijdens jouw retreat laat ik jou dat ervaren.

Mindfulness Retreat 

Workshop

Wil je met meer bewustzijn en aandacht in het leven staan? Beter in je vel zitten en stoppen met de piekerfabriek die dagelijks stress veroorzaakt? Tijdens jouw retreat laat je rust en balans ervaren

Kies één van de retreats of ga in de Mix

Waar kies jij voor? Wil jij en/of je groep focussen op één onderdeel of kies je voor een mix van de retreat workshops? Door de workshops samen te voegen krijg je een mooie verbinding tussen alle voordelen die de workshops hebben. 

Maak met mij een afspraak om samen te kijken naar jouw/ jullie behoefte(n). Het is echt een retreat om je op te laden en op een fijne en ontspannen manier eens tijd te nemen voor jezelf!