top of page

Mindfulness & Meditatie (De innerlijke reis)

Meditatie, de weg naar binnen. Hoe goed zorg jij voor je innerlijke welZIJN? Hoe vaak tune jij in bij jezelf, hoe voel ik mij nu echt? Kan ik de fluisteringen horen die mijn hart mij stuurt, of leef ik op de automatische piloot met een mind aan het stuur?

 

Naast dat meditatie zorgt voor meer voldoening, ontspanning en levensgeluk. Vermindert meditatie ook stress angst en depressie. Je zult merken dat als je dagelijks/ wekelijks mediteert het je meer innerlijke rust, vrede en voldoening zal geven. Ook als je voelt dat je vast zit in jezelf, je leven of de weg kwijt bent naar je gevoel. Zul je merken dat je in een staat van bewustZIJN zal komen waar je de antwoorden die je zoekt zult vinden. Vaak wordt er buiten onszelf naar antwoorden of oplossingen gezocht, terwijl alles waar we naar op zoek zijn IN onszelf aanwezig is.  

 

Naast dat het heel veel voordelen heeft voor je mentale welZIJN. Heeft meditatie ook heel wat voordelen voor je fysieke lichaam.  Je brein groeit en hierdoor verbetert o.a. je geheugen, je mood, je focus en concentratie, rust in je hoofd, helderheid in je gevoelens en gedachten. Door regelmatig te mediteren groeit de bloedtoevoer naar je brein, want ons brein kan niet tot goed functioneren zonder een sterke gezonde toevoer van bloed. Je kunt je dus voorstellen dat hoe vaker je mediteert hoe sterker deze toevoer wordt. Dit betekent geen ruis op de lijn, maar helderheid in denken voelen en handelen. Meditatie verlaagt de bloeddruk en de hartslag hierdoor wordt meteen de druk op je hart en vaten vermindert. Meditatie is supergoed voor een sterk gezond en stralend immuunsysteem.

 

Door regelmatig te mediteren zul je merken dat je minder spanning in je lichaam zult voelen.  Spanning in je lichaam komt hoofdzakelijk door stress, doordat deze spanning in je lichaam niet natuurlijk zich kan oplossen ontstaan allerlei vervelende lichamelijke klachten denk hierbij ook aan hoofdpijn, rugpijn en ander fysiek ongemak. 

 

Gezond en fit oud worden willen we graag allemaal. Mooi is dat door meditatie het verouderingsproces vertraagd wordt. Door te mediteren nemen de stofjes melatonine en DHEA in je lichaam toe hierdoor neemt de hoeveelheid cortisol af in je lichaam. En zoals je je kunt voorstellen maakt dit een wereld van verschil uit, voor je gehele staat van welZIJN en op het vertragen van het verouderingsproces.  

 

Ervaar zelf hoe meditatie jouw leven kan verrijken, leven in een positieve flow, een gevoel van betekenis en zingeving voor jezelf en jouw leven. Ervaar zelf de vele voordelen en transformerende helende kracht wat meditatie voor jou kan betekenen. Wie ben jij nu echt wetende dat de buitenkant slechts een illusie is en vergankelijk is?  Welk moois ligt er in jou wat je nog ontdekken mag? Iedere dinsdag- en donderdagavond zijn er wekelijkse meditatieavonden. En maandelijks de volle maan meditatieavond.  

 

Laat je meenemen tijdens deze helende innerlijke reis avonden intuïtief begeleidt door mij.

 

"Quiet the mind and the soul will speak, open your heart ... LISTEN and let it guide YOU!" 

 

Ik organiseer regelmatig dans, wandel en stilte meditaties. En diverse krachtige meditaties met diepgaande thema's. Houd vooral de Facebookpagina in de gaten.

  • Ook is het mogelijk voor bedrijven meditatie (eventueel in combinatie met beweging) momenten aan te vragen. Zorg voor meer rust eenheid en een ontspannen sfeer op de werkvloer en voor uw medewerkers.  

  • Ook zijn privémeditatiesessies mogelijk, welk thema in jouw leven wil je graag helderheid/inzicht/heling/ zingeving in? Ik help jou graag naar het vinden van jouw innerlijke schatten.

IMG_9985.HEIC

Levensgeluk | Helderheid | Ontspanning | Positieve Flow

Recensies 

Sylvia van Rumpt  raadt S.I.O Siobhan Inspires Others aan.

loop al heel wat jaartjes mee met siobhan.

Van yoga tot workouts en meditaties. alle drie zijn ze geweldig. siobhan is een strallend mens ,met een motiverende energie wat jouw mee neemt op een missie naar jezelf te blijven uitdagen. ik ben heel blij met haar vrolijke en oprechte avonturen, zij blijft verassend. thanks for your light beautiful soul

Neem Contact op met Siobhan Welling

bottom of page