HoofdBanner Siobhan Welling (1).png

 Laat me jou helpen hoe je positief,  ontspannen en gelukkiger diegene kan zijn die je werkelijk wilt zijn

Siobhan Welling

 Is een Motivational Happiness Inspirator die op een 

 intuïtieve manier werkt met muziek en beweging. Haar werkwijze is zo effectief dat jij zonder terug te deinzen nieuwe ervaringen aangaat.

Siobhan Welling Motivational Happiness E

Healing Sound Meditation

healing sound meditation (1).png

Tijdens een Soundhealing & Meditation sessie neem ik je mee naar een reis diep in jezelf. Ik begeleid jouw innerlijke reis intuïtief door mezelf af te stemmen op jouw persoonlijke energie, levensvraag en behoeften van het moment. 

 

Soundhealing & Meditation helpt je weer contact te maken met jezelf en de wereld om je heen. Klank verandert je en brengt je in het moment naar je zielsbestemming. Klank drijft je voort in je persoonlijke groei en spirituele bewustwording. Omdat ik de sessies combineer met een mooie passende meditatie, geuren en kleuren word het een onvergetelijke helende innerlijke reis. 

 

Klank is trilling en trilling raakt elk deel van je lichaam. Dit betekent dat je klank niet alleen met je oren, maar met elke cel in je lichaam waarneemt. Ook diep opgeslagen emoties kunnen zo bereikt worden. Vergelijk het met een steentje die je in het water gooit. Je zult zien dat er kleine golfjes zullen ontstaan die zich steeds verder verspreiden over het water. Ditzelfde gebeurt ook bijvoorbeeld met een klankschaal. Als ik deze aansla ontstaan er trillingen die zich als een golfbeweging door je lichaam bewegen. Je lichaam bestaat voor een groot deel uit water en is hierdoor een goede geleider voor deze trillingen en klanken. Het geluid kan zo op deze manier geblokkeerde energie in beweging brengen en tegelijkertijd de bloedsomloop verbeteren. 

 

Tijdens een Soundhealing& Meditation sessie maak ik gebruik van verschillende mooie instrumenten, geuren, en licht. Je hoort prachtige klanken, ligt heerlijk ontspannen in een veilige mooie ruimte speciaal voor jou alleen. Je opent je hart en staat jezelf toe om in een diepe ontspanning te gaan die helend is voor je lichaam en ziel. >>

De klanken nodigen je uit naar je innerlijke stem te luisteren, weg van alle ruis en afleiding van het dagelijks drukke bestaan. Je verbindt je weer met jezelf en met jou unieke innerlijke wereld diep binnen in jou. Je ervaart hoe het is om in contact te komen met je ware ik, je innerlijke stem, je hart die jou toe fluistert waar het echt gelukkig van word. Een levensvraag waarvan je het antwoord onbewust van weet, en nu de bevestiging krijgt die je zoekt. Alle antwoorden liggen diep in jouzelf, je bent de sleutel tot jou eigen heling. Het is ook mogelijk dat je tijdens de Soundhealing & Meditation in een diepe, droomloze slaap valt, die samenvalt met deltagolven in je hersenen. Of je de behandeling nu bewust meemaakt of niet, de klank doet zijn werk op alle niveaus en na afloop voel je je uitgerust helder en ontspannen.

 

Ben je toe aan echte ontspanning en heling voor je lichaam en ziel. Ik begeleid jou graag met deze bijzondere helende innerlijke reis. 

 

"Quiet the mind and the SOUL wil speak,

MUSIC can heal the wounds that medicine cannot touch" 

 

Neem gerust contact met mij op voor het maken van een innerlijke reis afspraak.

 

e info@siobhanwelling.com 

0657406580

 

 

With love and happiness

SIO Siobhan Inspires Others