Instructeur_edited.jpg

Ik daag mensen graag uit met mijn stimulerende choreografie, creatieve sportmethode en positief stimulerende yogabewegingen. 

Unieke Freestyle lessen

Wat mijn lesmethode uniek maakt is dat ik uit bijna 20 jaar ervaring mijn lessen samenstel waarbij beginners en gevorderde allen gemakkelijk mee kunnen doen. Geen les is bij mij hetzelfde. Dit geeft namelijk een uniek en onverwachts verrassingseffect.  Ook zijn mijn workouts mentaal en fysiek veel uitdagender en zal er omdat er geen herhaling in zit nooit een sleur ontstaan. 

Stressvrij

Doordat je elke les weer wordt uitgedaagd bezig te zijn met de unieke workout is er geen plaats voor kopzorgen. Het zorgt ervoor dat stress wegvloeit en minder grip krijgt op je. In de sleur van steeds hetzelfde is daar veel meer kans op. Mijn lessen dagen je uit van de gebaande paden af te gaan en dat wil ik mensen in mijn lessen meegeven. Dat geeft mij bakken met energie! 

Instructeur

Naast dat ik een creatieve freestyle Dans en Yoga instructeur ben, creëer ik met veel liefde en passie ook freestyle Sport lessen. Je moet hierbij denken aan Bodypump, Bodyshape, Step en BBB (buik, billen en benen). Daarbij creëer ik op aanvraag of uit mijzelf nieuwe workouts. Creativity is my middle name!

Comfortzone

Mensen in beweging krijgen in al deze disciplines ontstaat door hen stap voor stap uit hun comfortzone te halen. Ik weet als geen ander dat dit tot stand komt als je mensen MOTIVEERT, STIMULEERT & ENTHOUSIASMEERT. Daarbij wil ik mensen het gevoel geven en de ruimte bieden om zichzelf te zijn en daardoor anders te zijn dan rest.

Ook voor BASISSCHOLEN

Jezelf zijn! Kinderen dragen dat van nature bij zich. Zij vinden het niet erg om zich te onderscheiden van de rest. Ik wil kinderen dat meegeven dat dit goed is en dat gevoel vast te houden. Bewegen geeft kinderen zelfvertrouwen, wat staat voor de basis van de rest van hun leven.

Instructeur dans sport yoga.png

Being YOU is beautiful

YOUR UNIQUENESS IS YOUR MAGIC

 

Freestyle

Dansinstructeur

o.a. Gogo Dance, Aero dance (high/low), Urban Dance, Streetdance, Hip Hop 

Freestyle

Sportinstructeur

o.a. Body Pump, Body Shape, Zumba, Salsa Aerobics, Easy Dance Fitness, Steps en BBB 

Freestyle

Yoga Instructeur

Power Yoga, Combi Yoga met Thai Chi en Pilatus

Freestyle

sport- en dansinstructeur basisschool

Dans en Sport aangepast naar de wens van het thema van de school

DE BESTE REIS IS DE REIS WAAR JIJ JEZELF VINDT

Wist je dat je mij ook kan inhuren voor jouw Dans, Sport en/of Yoga retreat?

Sylvia van Rumpt

de lessen worden altijd met heel veel energie" en vooral met plezier" gegeven. iedere week verschillende workouts' muziek is ook altijd goed. echt een aanrader om bij siobhan te gaan sporten!!. love it

Jorike Possen

Hele leuke lessen, waar je energie van krijgt! Ook van de manier waarop Siobhan de lessen geeft raak je enthousiast en gemotiveerd. Fijne combi vind ik de aerodance en power yoga. Je merkt al snel meer lenigheid en uithoudingsvermogen!

Sandra van de Linden

Power yoga!
Intensieve vorm van yoga, fijn om te doen, deskundige begeleiding en een gezellige groep.

 

De voordelen die ik nu al bereikt heb (pas 3 lessen gevolgd)
- betere ademhalingstechniek (bv stress situaties)
- Lenigheid
- Ontspannen lichaam en geest.

Aanrader voor iedereen (jong & oud)!!