top of page

Mindful ZIJN en bewegen in de natuur! (1-op-1)

Energetisch & mindful ZIJN, bewegen en verbinden in eenheid met de natuur en dat in alle openheid, vrijheid, energie harmonie vrede en liefde werkt zo ontzettend krachtig en helend!

 

Steeds meer mensen kiezen voor persoonlijke begeleiding, coaching & motivatie in de natuur. Door verschillende krachtige tools, muziek en methodieken begeleid ik JOU met veel liefde terug in jouw kracht en plezier voor het LEVEN. Om samen te werken in de natuur en haar uitdagende elementen is het bijzonder om te ervaren hoe bekrachtigend dit werkt. Je ervaart de vrijheid om letterlijk datgene los te laten en mee te geven aan de wind, je hart weer te openen in alle vrijheid met de zon in je hart. Terug te gaan naar de essentie in diepe verbinding met al wat er is en alles wat er mag ZIJN...

 

Werken aan je mentale en fysieke gezondheid in the great outdoors. In verbinding met de natuurlijke elementen verder in je kracht leren te staan, groeien naar de persoon die je diep van binnen bent, soms zijn we het alleen even vergeten. 

 

Je hebt moed nodig om een stap te zetten om iets moois te bereiken. Het is niet de berg die wij overwinnen maar onszelf!

 

Alle sessies zijn persoonlijk op maat, verrassend, anders uitdagend en zeer effectief. Mede dankzij het feit dat ik intuïtief werk en mijzelf volledig afstem op JOU

IMG_4075.JPG

Moed | Overwinning | Natuurlijk | Vrijheid

Recensies 

Marijke Batty  raadt S.I.O Siobhan Inspires Others aan. 

SHOW ME MY SILVER LINING Siobhan beschikt over een aanstekelijke energie in combinatie met een prachtige smile.

Een Powervrouw New School. Yin & Yang in balans. Door haar enthousiasme en creatieve aanpak weet ze je onmiddellijk te motiveren en te stimuleren. Elke wolk krijgt een zilveren randje als je met haar traint. Daarnaast bezit Siobhan de gave om je, door haar intuïtieve begeleiding je tot je ‘kern’ te laten komen en je te laten shinen!

Vanuit kracht toewerken naar zachtheid, en omgekeerd. Dat typeert haar 1-op-1-training. De 1-op-1-begeleiding gaat verder dan een ‘wekelijks uurtje trainen’. Op onverwachte momenten verrast ze je met een oppeppertje. Siobhan heeft daarvoor haar eigen persoonlijke mix ontwikkeld: zij gebruikt muziek, persoonlijke aandacht, gevoel & power. De fysieke training werkt intens door op mentaal niveau en je kijkt uit naar de volgende sessie.

Ik gun iedereen, die een persoonlijke oppepper kan gebruiken ‘een Siobhan’

- Marijke Batty

Neem Contact op met Siobhan Welling

bottom of page