IMG_1175.JPG
IMG_1175.JPG

Ik ga ervan uit dat iedereen kan dansen! Ongeacht je lichamelijke mogelijkheden. Zelfs met een handicap kun je dansend door het leven. 

Het gaat er namelijk om wat er binnen in jou leeft en wat jouw bewegingsmogelijkheden zijn! Samen brengen wij dat tot uiting. Je ontdekt wat er diep in jou gelegen ligt; een diepere bewustwording, waaruit zelfvertrouwen voortvloeit en stress wegvloeit.  

De combinatie van een goed gesprek en daarna het dansend in beweging komen, doet meer dan alleen de woorden. Het raakt de juiste snaar. 

Danscoaching zorgt ervoor dat je jezelf durft te laten zien; niet achteruit deinst om nieuwe ervaringen aan te gaan. 

Het haalt je met de juiste danspas uit je comfortzone. Want; ben je wel echt HAPPY of gewoon comfortabel? Een comfortabel leven staat een leven in de weg vol geluk, vrijheid en zelfontplooiing. 

Ik bied danscoaching individueel en als teambuilding activiteit aan. 

Danscoaching individueel & groepsverband

Danscoaching Teambuilding

HET VERHOGEN VAN DE TEAMSPIRIT OP EEN LUCHTIGE EN ONTSPANNEN MANIER!

Dans heeft een gunstige uitwerking niet alleen op het team, maar ook op de individu. Dansen heft namelijk blokkades op, waardoor iemand vrijer in het leven komt te staan. 

Vrij van blokkades betekent ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, lichamelijke kracht en doorzettingsvermogen. 

Een gunstige uitwerking van een persoon die in beweging komt is dat deze fysiek en mentaal gezonder wordt.

 

Voor een team betekent dat ze elkaar met hun dans inspireren, de creativiteit verhoogt en het probleemoplossend vermogen een boost krijgt.

 

Voor elk bedrijf betekent dit gemotiveerde, bevlogen en actieve werknemers. Met als resultaat; tevreden werknemers, betere (bedrijfs-)prestaties en een daling van het ziekteverzuim.

Hoe ik je kan helpen?

Ik ga met de werknemers op een ontspannen wijze fysiek aan de slag. De opdrachten zijn speels en eenvoudig te volgen. Door de coaching ontstaat er diepgang en krijgen ze die mentale begeleiding om het bewegen echt eigen te maken en te verweven in hun leven!

Danscoaching  

Individueel

Ik leer jou hoe ook jij door middel van dans de kleine vreugde momentjes weer vast kunt grijpen in jouw leven. 

Je leert te leven vanuit jou en niet langer meer vanuit de automatische piloot. 

Ik geef je dat gevoel van vreugde door enerzijds met muziek en dans te werken en aan de andere kant door met jou een goed gesprek te hebben. 

Het resultaat is dat je zelfvertrouwen groeit, je geheugen toeneemt, net zoals je concentratie. 

Wist je dat je reactievermogen ook groeit? Dat komt omdat je met dansen je hersenen uitdaagt.

Ik kan je dansend helpen de beste versie te worden van jezelf! 

Hoe ik je kan helpen?

Ik ga met  jou fysiek aan de slag en zal het stukje coaching ook online aanpakken. Zo krijg je mentale begeleiding om het bewegen echt eigen te maken en te verweven in jouw leven!