Websitebanner Siobhan.png

 Laat me jou helpen hoe je positief,  ontspannen en gelukkiger diegene kan zijn die je werkelijk wilt zijn

Siobhan Welling

 Is een Motivational Happiness Expert die op een 

 intuïtieve manier werkt met muziek en beweging. Haar werkwijze is zo effectief dat jij zonder terug te deinzen nieuwe ervaringen aangaat.

Siobhan fb.jpg

Kom in Contact

Wat leuk dat je er bent!

Welkom in mijn wereld. Een wereld vol Dans, Sport en Yoga. Kortom bewegen, maar dan met heel veel plezier! Ik kom graag in contact met jou. Want hoe kan ik jou helpen?

Meerdere disciplines in Dans, Sport & Yoga​

Omdat in mijn wereld alles draait om bewegen heb ik de ambitie om iedereen dansend door het leven te laten gaan. Wil je niet dansen? Dan zorg ik door mijn enthousiasme voor Dans, Sport & Yoga dat voor jou in beweging komen hetzelfde effect heeft als dansen. 

Advies

Wil je advies welke manier van bewegen het beste bij jou past? Ik sta klaar voor je om je vraag te beantwoorden en samen erachter te komen welke bewegingsvorm jouw vorm is.

Siobhan Welling

t  06 47 50 65 80

e info@siobhanwelling.com

KvK 14107477

Foto's en vectoren

Naast foto's die gemaakt zijn voor mij, is op deze website gebruik gemaakt van foto's die afkomstig zijn van Wix.com. Vectoren en het logo zijn gecreëerd door images van Freepik.com 

Website

Deze website, inclusief teksten is met heel veel liefde en vriendschap gemaakt door de Content Factory Esther Roest. Zij helpt ook jou graag aan een mooie website. Vragen? Bel Esther op 06 24 63 64 28