top of page
HoofdBanner Siobhan Welling (1).png

I AM Siobhan Welling

Your NEW RHYTHM starts right NOW

Siobhan Welling Motivational Happiness E

Motivational Happiness Inspirator

Over ons Siobhan.png

Je bent dansend en vol vreugde geboren, wordt wel eens gekscherend gezegd. Al op jonge leeftijd was ik namelijk te vinden in de dansschool. Zelfs in de maxi-cosi, midden op de dansvloer. Ik ging gewoon met mama en oma mee!

 

Vroeger, bij mij thuis was het al één groot dansfeest. Samen met oma dansen op Michael Flatley. Oma's tapdans schoenen! Haar Ierse roots zorgen er nog steeds voor dat wij beide niet stil kunnen zitten.

​​Toen moest ik de happy vibes al hebben opgepikt. En nog steeds geeft het me dat super fijne geluksgevoel. Aangezien je altijd en overal vrolijk kan zijn en kan bewegen in alle vrijheid, ga ik positief en passievol sprankelend en bewegend door het leven.

 

Find your inner sparkle ...

Nu coach of train ik mensen op verschillende manieren. Muziek en bewegen is hier  een krachtig medium in. Ik combineer mijn sessies met verschillende technieken. Intuïtief voel ik sterk aan wat iemand nodig heeft. Op die manier krijgt diegene de juiste sessie die op dat moment nodig is. Van meditaties, soundhealing sessies, of het toepassen van bepaalde zachte of krachtige beweegvormen krijg je een bijzondere en effectieve ervaring voor lichaam en ziel. Klank en bewegen verandert je in het moment naar je zielsbestemming. Klank en beweging drijft je voort in je persoonlijke groei en spirituele bewustwording.Ik begeleid jouw innerlijke reis intuïtief door mezelf af te stemmen op jouw persoonlijke energie, levensvraag en behoeften van het moment.

"The comfort zone is a beautiful place but nothing ever grows there" But is it really?

Een quote die vaak door bekende coaches verkondigt wordt. Maar klopt dat in de praktijk wel? Je comfortzone moet eerst namelijk zo krachtig en sterk zijn. Dat daarbuiten de magie JOU feilloos weet te vinden. Het probleem van de huidige maatschappij is dat mensen vaak hun dagelijks leven leiden op de automatische piloot. Een leven zonder dat urgente moment te creëren van pure vreugde, verwondering en vrijheid.

"Ik laat jou graag zien hoe jij deze kleine vreugde momentjes terug kunt pakken in je leven"

Ik geef je dat gevoel van vreugde door enerzijds met muziek, meditaties, bewegingen  te werken en aan de andere kant door met jou een goed gesprek te hebben.

Daarnaast vermindert mediteren, bewegen en bepaalde muziek klanken stress en minder stress in je leven, betekent een gelukkiger leven. Dat geeft een effect dat je tevreden, ontspannender, gelukkiger en dankbaar maakt. Tevens breng je het geloof in jezelf naar een ongekend hoog niveau. Hoe mooi is dat?!

Hoe kan ik jou helpen?

Mijn aanbod is verrassend veelzijdig. Ik laat je door mijn intuïtieve sessies, workshops, trainingen of 1 op 1 coaching voelen wat het is om  your inner fire and sparkle te ontdekken of sterker te ontwikkelen.

Onze missie in het leven is niet om onszelf tot een perfecte versie te maken van wie we zouden moeten zijn, maar om te ontdekken wie we werkelijk zijn en die persoon te worden.

Mijn aanbod
bottom of page